Rust & geborgenheid

Download hier onze brochure.

De Culla Care is een therapie en relax rolstoel die geborgenheid, warmte en ontspanning geeft.
Culla Care – Al jaren een begrip in Duitsland, Oostenrijk en Italië

In Duitsland, Oostenrijk en Italië wordt de Culla Care sedert jaren succesvol ingezet. Vele zorginstellingen in deze landen gebruiken de Culla Care naar volle tevredenheid. Met name doordat door de inzet van de Culla Care de zorgmedewerkers worden ontlast is men zeer positief.
SanaLife is daarom trots om deze innovatieve rolstoel nu ook in Nederland te mogen introduceren.

Verlichting en ontspanning
Culla Care brengt verlichting en ontspanning bij geestelijk en lichamelijk gehandicapten. De rolstoel kan worden ingezet voor mensen met spierproblemen, profylaxe decubitus, Alzheimer, Parkinson en Huntington. Ook dementerende ouderen komen tot rust in de Culla Care rolstoel.

Voor binnen en buiten gebruik
Door de grote wielen is de Culla Care zeer mobiel en kan er ook mee naar buiten (grasveld) worden gereden.

Eenvoudig te bedienen
De Culla Care is eenvoudig te bedienen. Door de zit- en ligstand kan de inzittende (met behulp van een zorgmedewerker) gemakkelijk in- en uitstappen. Daarnaast kan de Culla Care aan een tafel worden geschoven zodat de inzittende kan worden betrokken bij de groep.

Zacht materiaal
De Culla Care rolstoel is uitgevoerd met zachte materialen, hierdoor past de rolstoel zich aan het lichaam aan wat het gevoel van geborgenheid en warmte extra bevordert. De Culla Care rolstoel is voorzien van rondingen en bevat geen scherpe delen om zo letsel te voorkomen. Het materiaal is makkelijk te reinigen, er zijn ook stoel hoezen van zacht badstof materiaal verkrijgbaar.

Voor meer informatie neemt u contact op via: info@sanalife.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen: 0575 76 00 80 (doorkiesnummer 3)

Culla Care is gepresenteerd op de Zorgtotaal beurs 2015

Culla Care
Culla Care
Culla Care