Wrappon is een toilet met een automatisch en hygiënisch verpakkingssysteem.

De ontlasting wordt direct verpakt en geseald na elk bezoek, waardoor de verspreiding van luchtjes tot een minimum is beperkt. De luchtdicht afgesloten zak kan vervolgens worden weggevoerd. Voor het gebruik is geen water nodig. Belangrijke eigenschappen van dit systeem zijn:
-   Hygiënisch
-   Discreet
-   Geurloos
-   Makkelijk te bedienen
-   Geen water nodig.
-   Inbouwmogelijkheid (Trekker 3)
-   Accu-duur +/- 50 keer gebruik (optioneel)
-   Inco-rol voor 50 keer gebruik
-   12-volt aansluitingsmogelijkheid

Wrappon is een systeem uit Japan, daar wordt Wrappon gebruikt in Zorginstellingen, Thuiszorg en Hoogbouw. Overal waar behoefte is aan een hygiënische toilet optie zonder water te gebruiken kan Wrappon worden ingezet. Ook tijdens de natuur rampen bleken de Wrappon toilet systemen van grote waarde.

Wrappon introduceert 2 uitvoeringen: Everi en Trekker 3

Everi
De Wrappon Everi is een systeem voor thuisgebruik, in ziekenhuizen of zorginstellingen. De Everi is een moderne houten stoel waar het Wrappon systeem in is gebouwd en door 1 simpele handeling een toilet wordt.. 

Trekker 3
De Trekker 3 is een draagbare unit, ideaal voor plekken waar geen water aansluiting is maar wel behoefte aan een toilet. In Japan wordt de Trekker ingezet voor hoog bouw projecten, tijdens natuurrampen of als vakantie toilet.

De Trekker 3 is makkelijk te dragen (12kg) en simpel te instaleren. De Trekker 3 kan worden aangesloten op elektriciteit maar werkt ook op een batterij indien er geen elektra aansluiting aanwezig is.

Voor de Wrappon systemen zijn de volgende gebruiksartikelen nodig:
-   Plastic Wrappon folie
-   Absorberende Wrappon korrels

Culla Care
Culla Care

Met groot succes is de trekker 3 gebruikt tijdens de wederopbouw na de tsunami in Japan ingezet.
Download het verslag hier.
Voor meer informatie neem contact met ons op via: info@sanalife.nl/of bel met 0575 76 00 80